De ideale locatie

We verblijven tijdens ons 5-daagse retreat in de authentieke en typisch Ibizaanse Villa Can Vich in Sant Carles de Peralta. Deze historische finca met nog traditionele ornamenten, straalt de originele Ibiza sfeer uit. Het huis ligt midden in de natuur, de ideale locatie om volledig te kunnen ontspannen en weer even helemaal op te laden.

Dompel jezelf onder in de tijdloze
schoonheid van de villa en geniet van de rust en sereniteit van de omgeving. Gedurende deze week staan o.a. ontspannen tijdens Yoga lessen, innerlijke groei doormaken tijdens coaching sessies, inzichten ontvangen tijdens een Fullmoon Ceremonie en Mindfull wandelen door de prachtige natuur boven aan ons lijstje.

Villa Can Vich

De villa heeft 7 slaapkamers met (eigen) badkamer en een aantal kamers hebben een bubbelbad. De kamers kunnen geboekt worden voor privé gebruik of om gedeeld te worden.

Er is een gezellige woonkamer een lekkere buiten eethoek en een heerlijk zwembad met fijne ligbedden.  Daarnaast zijn er genoeg plekjes waar je je even lekker kunt terug trekken. De yoga lessen zullen buiten gegeven worden in de tuin met uitzicht over de vallei.

Ontdek de omgeving

Het gezellige typisch Ibiziaans dorp St Eularia ligt op 10 minuutjes rijden en de luchthaven van Ibiza op 14 kilometer afstand. Daarnaast kunnen we in de omgeving van de villa lekker wandelen en ligt het dichtstbijzijnde strand op 11 minuten rijden.

De slaapkamers

Slaapkamer 1: 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 2: 1 groot tweepersoonsbed
Slaapkamer 3: 1 groot tweepersoonsbed
Slaapkamer 4: 1 groot tweepersoonsbed
Slaapkamer 5: 1 groot tweepersoonsbed
Slaapkamer 6: 2 eenpersoonsbedden en 1 futonbed
Slaapkamer 7: 1 groot tweepersoonsbed

Prijzen

€1700,- slaapkamer met bubbelbad (2 beschikbaar)
€1300,- gedeelde slaapkamer

Let op: deze prijzen zijn exclusief vlucht en transfer.

Faciliteiten

De villa met airconditioning heeft 7 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en 7 badkamers met een bad of douche. Het gebruik van handdoeken, bedlinnen, toiletpapier is inbegrepen.

Verder biedt de villa een buitenzwembad, een heerlijke tuin, een terras en uitzicht op de zee. Bij het huis kun je parkeren.

In het gehele huis is gratis WiFi ter beschikking.

Neem contact met ons op!