Pura Vida Retreat:

16-20 sept 2024

Pura Vida Retreat: 16-20 sept 2024

We hebben speciaal deze week gekozen omdat het volle maan is, het magische moment van loslaten en ontvangen.

Ontdekken waar je kracht ligt en waar je in mag groeien, dat staat centraal tijdens onze Retreat. Voel je weer vrij om echt te doen wat je wilt. Daarnaast kun je echt even helemaal ontspannen en genieten van heerlijk vegan eten dat door onze Spaanse kok vers bereid zal worden elke dag. Naast het uitgebreide programma is er nog genoeg  vrije tijd om lekker bij het zwembad te liggen of het eiland te ontdekken en in de avonden zullen er verrassende en speciale sessies aangeboden worden.

Prijzen, vluchtinfo & transfer

Programma highlights

– Sunrise / Sunset Yoga lessen
– (Schrijf) Coaching sessies in groep
– Mindfullness
– (Kundalini) Meditaties
– Vision boards maken
– Cacao ceremonie
– Fullmoon ceremonie 18 september
– Hike / wandel coaching sessie (1 op 1) door de natuur
– Een bezoekje aan Es Vedra
– Surprise avond sessies

Extra bij te boeken: een ontspannende massage!

Maak jouw retreat-week compleet met een echt verwen-moment! Er is keuze uit een ontspanningsmassage, klassieke Zweedse massage, intuïtieve Holistische massage, Thai massage (met of zonder olie) en de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, of een combinatie daarvan.

De massage begint altijd met een korte intake om te horen wat jouw wensen zijn, gevolgd door de massage zelf, met afsluitend een korte eindontspanning om even na te genieten en de effecten van de massage in te laten werken.

Deze heerlijke ontspannende massages worden gegeven door onze yogateacher. Hieronder stellen we haar graag aan je voor 😉 Lijkt dit jou wel wat? Geef dan bij je reservering aan dat je interesse hebt, dan plannen we je alvast in.

Over onze yoga teacher

Onze ervaren yogadocent Ilse heeft een enorme passie voor yoga en deelt haar wijsheid al sinds 2015. Eerst in Nederland en nu al twee jaar op betoverend Ibiza. Haar ervaring strekt zich uit tot retraites, evenementen en festivals.
Van krachtige Vinyasa tot rustgevende Yin, maar ook meditatie en pranayama. Met haar zorgvuldig samengestelde lessen, geïnspireerd door de natuurlijke elementen en de serene omgeving van Ibiza, nodigt ze anderen uit om dieper in zichzelf te duiken en te groeien op zowel fysiek als spiritueel niveau.

Tijdens ons retreat kun je tevens genieten van een zeer ontspannende massage.

Ilse zal ervoor zorgen dat je volledig tot rust komt en alle stress van je afvalt. Laat je zintuigen prikkelen en voel de spanning in je spieren langzaam verdwijnen. Vergeet even de drukte van het dagelijks leven en geef je over aan de ultieme ontspanning tijdens deze verkwikkende massage.

Over onze kok

Onze passievolle kok Blanka komt oorspronkelijk uit Polen, maar is in 2011 verhuisd naar Ibiza, waar zij nu woont. Sindsdien reist zij de wereld rond om nieuwe smaken te ontdekken. Koken is altijd haar passie geweest.

Blanka omschrijft: “Het is een manier om mijn vrienden en familie te eren. Ik geloof erin dat eten meer kan worden dan een gewoonte. Het is een volwaardig dagelijks ritueel waaraan we elke keer meer liefde en bewustzijn kunnen geven.

“Smaken en visies evolueren met wie we zijn en wie we worden, net als de manier waarop we kiezen om te eten. Ik was zo enthousiast over het delen van nieuwe manieren om 100% plantaardig te koken en tegelijkertijd een stevige en smakelijke maaltijd te bereiden, dat dit enthousiasme beetje bij beetje veranderde in mijn fulltime baan als veganistische chef-kok.

Eten is niet alleen een kwestie van overleven, maar kan lichaam en geest verzadigen en zelfs je medicijn worden.”

Blanka besteed veel aandacht aan de keuze van de ingrediënten en de bereiding van de gerechten. Ze haalt zoveel mogelijk verse, lokale en biologische producten in huis, zodat ze kan spelen met kleuren, texturen en smaken. Ze kookt met liefde en passie, en dat is wat ze aan jou wil overbrengen!

Neem contact met ons op!