Ik ken Annika al heel wat jaren als een supertoegankelijke, hartelijke vrouw die altijd bezig is om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Zij heeft me meerdere keren geholpen bij blessures en andere psychische of fysieke klachten. Zij wist mij heel goed te doorgronden en loste met haar inzicht blokkades op waarvan ik zelf het bestaan niet wist. Ze liet me zien wat mijn ingesleten gewoontes waren en gaf me opdrachten mee om die gewoontes te doorbreken en zo mezelf te kunnen veranderen. Het was heel verhelderend. Annika is niet bang om precies te zeggen wat zij ziet en voelt bij iemand. Zij zal duidelijk zijn, zonder iemand te kwetsen. Ik voel me heel veilig bij haar. Zij is authentiek en integer.

Nicole van Leeuwen, Nederland

Ik had het genoegen om deel te nemen aan een van Annika’s ceremonies. Niet alleen voelde ik de geweldige goede energie en vibes, maar ook de rust en opluchting aan het einde van de ceremonie. Annika’s krachtige energie is authentiek en uniek. Zeker een aanrader!

Lisa Rubio, Colombia

Annika weet door de juiste vragen te stellen bij jouw kern te komen en kan bepaalde programmeringen ontrafelen en deprogrammeren die voor jou altijd een blinde vlek zijn geweest. Er zijn coaches die in de praktijk brengen wat zij uit de boeken hebben geleerd. Annika heeft de gave om vanuit haar hart te werken en weet woorden te geven aan wat jij voelt maar zelf niet kan uitleggen. Voor haar zijn er geen taboes. Ze heeft geen oordeel en voelt wat je nodig hebt. Ze geeft interessante inzichten en doet dat op de juiste momenten met de nodige humor. Dit helpt je te relativeren en de situatie ook eens van een andere kant te bekijken. Met de hulp van Annika heb ik bepaalde overtuigingen los kunnen laten en heb ik zelfs mijn chronische hyperventilatie voor een groot deel onder controle gekregen. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ga niet zeggen dat het altijd makkelijk is, maar ze weet heel goed wat ze doet en ik durf wel te zeggen dat haar manier van coaching life changing is geweest voor mij.”

Henrieke Doornekamp, Nederland

“De volle maan ceremonie met Annika was magisch en prachtig! De rituelen die ze tijdens de ceremonie creëerde om onszelf en onze verlangens te eren, waren krachtig en blijvend. Ze hielpen me om te verhelderen wat ik in mijn leven wilde creëren. De schoonheid van de volle maan en de liefdevolle begeleiding van Annika maakten de ceremonie zo speciaal dat ik het belangrijk vind om dit elke maand te doen. Een prachtige reset voor ons leven gemanifesteerd onder de volle maan. Zeer aanbevolen!”

Ciara Romson, USA

“Annika’s pure licht straalt en schijnt helder. Ze heeft een speciale gave om een heilige plek te creëren en liefde te bewaren voor iedereen die in de kring komt. De eerste keer dat ik naar een ceremonie kwam, begroette ze me hartelijk en liet me zo welkom en veilig voelen. Dat zorgde er op zijn beurt voor dat ik me kwetsbaar kon opstellen en dieper kon gaan. Annika is een natuurlijke genezer.”

Jennifer Gale, USA

Neem contact met ons op!