Over Annika

Sinds 1999 bewandel ik het spirituele pad, waarbij ik me verdiep in verschillende spirituele tradities en filosofieën.
Mede dankzij mijn studies en opleidingen heb ik vele mensen begeleid met o.a. Germaanse geneeskunde, heling en mindset coaching. Ik voel daarom ook een diepe innerlijke roeping om mijn passie voor empowerment uit te breiden door transformerende workshops en verrijkende retreats te organiseren.

Tijdens het wonen in Spanje, Amerika en Costa Rica, en mijn avontuurlijke reizen, kwam ik in contact met inspirerende coaches en spirituele leiders, waarbij ik kostbare lessen en inzichten opdeed.

Dankzij mijn eigen grote rugzak aan verschillende jeugdtrauma’s, problemen en ziekten, kan ik met veel empathie mensen nog beter begrijpen en steunen. Met alle opleidingen, cursussen en persoonlijke groei die ik heb gevolgd en blijf volgen, ben ik vastbesloten anderen te inspireren en zo veel mogelijk al mijn kennis en inzichten liefdevol mee te delen. Niks is mooier anderen mensen te mogen empoweren naar een hoger level.

Ik kijk enorm uit naar deze inspirerende retreats met jullie!

Liefs,
Annika
Over Selma

Ik ben Selma, gek op yoga, reizen en de wereld ontdekken. Vanaf mijn 18de   ben ik werkzaam in de toerisme/reiswereld. Inmiddels vlieg ik alweer 11 jaar de hele wereld rond als stewardess en werk ik op een vakantiepark in Bloemendaal aan Zee.

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en surflessen. Inmiddels is dit iets wat ik volledige geïntegreerd heb ik mijn leven; yoga, watersport en buiten zijn. Na jaren ervaring in de reiswereld en met werken met kinderen heb ik mijn eigen bedrijf opgericht: Sel Kindercoaching. Ik bied Kinderyogalessen  aan waar fun en creativiteit voorop staan en ik organiseer Family Retreats in Spanje.

Na mijn opleiding op Ibiza als Retreat facilitator en na zelf op meerdere retreats mee geweest te zijn als deelnemer weet ik inmiddels goed wat belangrijk is en waar de behoeften liggen. Tijdens onze week op Ibiza sta ik elke dag voor jullie klaar.  

Samen maken we er een onvergetelijke week van!

Hasta luego!

Liefs,
Selma

Experience the island life

Find inner peace

Feel internally aligned

Let’s get in touch!